You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
OVER OPTIMUM-VERHUISLIFT

Verhuis nu met Optimum-verhuislift.

Wij zijn Optimum-verhuislift. Wij verhuizen zware meubels en spullen die niet via de trap naar beneden gebracht kunnen worden. Dit doen wij met top kwaliteit verhuisliften en met een ervaren groep mensen.

Wij bieden een professioneel opgeleid team met de nodige ervaring om ervoor te zorgen dat uw spullen zorgvuldig worden behandeld en dat het verplaatsen van uw meubels soepel verloopt.

Onze diensten

Wat doen we

Verhuislift

€75 Per uur

Voorrijkosten: Amsterdam gratis. Buiten Amsterdam €0,60 per kilometer.

Elke verhuizing is anders. Er zal een specialist zijn om uw verhuizing spoedig te laten verlopen m.b.v. een verhuislift.

Lees meer

24/7 Spoedservice

€95 Per uur

Voorrijkosten: Amsterdam gratis. Buiten Amsterdam €0,60 per kilometer.

Wij staan 24/7 klaar om u te voorzien van ervaren specialisten op het gebied van onze verhuisliften.

Lees meer

Sjouwhulp

€25 Per uur

Voorrijkosten: Amsterdam gratis. Buiten Amsterdam €0,60 per kilometer.

Onze verhuizers hebben een opleiding gedaan om uw eigendommen zo zorgvuldig mogelijk boven te krijgen.

Lees meer
Tools

Hoe doen wij het?

Voor uw verhuizing of beperking van de toegang, afmetingen buiten de normen van uw meubelen, stellen wij u de verhuisliften ter beschikking die zijn aangepast aan uw behoeften. Bovendien helpen wij u met het verhuizen van de meubels, waardoor u zelf de lift niet hoeft te besturen.

Onze verhuisliften kunnen meerdere verdiepingen reiken. Een getrainde en gekwalificeerde technicus zorgt voor de operaties en zorgt ervoor dat alles goed en veilig verloopt. Onze prijzen zijn concurrerend met verhuur per uur, dagdeel of dag.

Wij bieden u formules en diensten aan, die aangepast zijn aan uw behoeftes.

24/7 meubelbezorging

Je hebt eindelijk die prachtige nieuwe bank gekocht waar je zo naar verlangde, maar die je niet makkelijk het huis in krijgt via de trap. Vraag dezelfde dag nog onze verhuislift aan en wij staan met onze expertise voor je klaar binnen 24 uur. We zorgen er voor dat alles binnen no-time, maar zorgvuldig afgehandeld en verplaatst wordt. Ons personeel is uitgerust met de verhuislift en andere benodigdheden om het plaatsen van uw meubel snel te laten verlopen, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u uw meubel anders naar boven zou krijgen.


Wanneer u een bijzonder groot item/meubel heeft dat verplaatst moet worden van verdieping, of die u op een totaal andere plek in uw huis wilt hebben, kunnen onze verhuizers u helpen om het waar u wilt in uw huis te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in het verplaatsen van grote meubels, waarbij we de veiligheid van uw eigendommen en uw huis tijdens het gehele proces waarborgen. Verder maken wij gebruik van onze eigen verhuisliften.

Onze diensten beperken zich niet alleen tot uw huis, maar kunnen ook gebruikt worden bij andere panden waarbij u problemen heeft met het plaatsen van interieur op een hogere etage.